23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ve 9. Kuruluş Yıl Dönümü Programı Gerçekleştirildi

26 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Mehmet Balcı Yerleşkesi Akın Akkan Konferans Salonu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı zamanda Üniversitemizin 9. Kuruluş Yıl Dönümü kutlama etkinliği düzenlendi. Bu özel günde, Doç. Dr. Süleyman ÖZMEN’in sunumuyla "Dünyanın İlk Çocuk Bayramı Ve Milli Hakimiyet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını Sayın Rektör V. Prof. Dr. Mustafa Kara yaptı. Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda Üniversitenin 9. Kuruluş Yıl Dönümü'nü de kutladı. Ardından sahneye gelen Doç. Dr. Süleyman ÖZMEN, konferansında dünyanın ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan'ın tarihçesini ve milli hakimiyetin önemini detaylı bir şekilde ele aldı. Özmen'in sunumu, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Etkinlik ayrıca İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin 9. Kuruluş Yılı'nı da kutlama fırsatı sundu. Bu kapsamda, sahnede pasta kesimi gerçekleştirildi.