Üniversitemizde Lise Öğrencilerine Deneme Sınavı Gerçekleştirildi

15 Ara, 2023

8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TYT ve AYT sınavları öncesinde Üniversitemiz Aday İlişkileri ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından, aday öğrenciler için ücretsiz bir deneme sınavı yapıldı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Mehmet Balcı Yerleşkesi'nde 13 Aralık 2023 Çarşamba günü, TYT ve AYT sınavına katılacak öğrencilerimizde kaygı düzeyini düşürmek, sınav günü uygulamaları konusunda bilgilendirme yapmak ve öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanabilmeleri amacıyla düzenlenen sınav Selimpaşa İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Deneme sınavına katılarak yaklaşan sınavlar konusunda tecrübe kazandılar.

Deneme sınavı sonrasında katılım sağlayan öğrencilerle birlikte Mehmet Balcı Yerleşkesi gezisi yapıldı. Aday ilişkileri ve tanıtım müdürlüğü tarafından yerleşkemiz hakkında bilgilendirme yapılırken Rumeli Üniversitesi bölüm, program ve eğitim alanındaki olanaklardan da bahsedildi.

Deneme sınavına katılan tüm öğrencilere teşekkür eder, başarılar dileriz.