Kariyer Yolcuğu Ekonomi ve Kripto Semineri Gerçekleştirildi

15 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Mehmet Balcı Yerleşkesi Akın Akkan Konferans Salonu’nda Beste UYANIK KAPUKAYA’nın konuşmacı olarak katılım sağladığı “Kariyer Yolcuğu Ekonomi ve Kripto” semineri gerçekleştirildi.

Seminer, katılımcıları kariyerlerinde daha bilinçli ve stratejik adımlar atabilmeleri için önemli bir fırsat sunarken, KAPUKAYA'nın deneyim dolu kariyer yolculuğu ve kripto para dünyasındaki tecrübeleri katılımcılar için ilham verici oldu.

KAPUKAYA, 7 yıl boyunca CNN Türk kanalında çalıştığını ve kanalın satılması sürecinde yaşadıklarını paylaştı. Demirören Holding’de en tepeye gelen insan Mehmet SOYSAL ile bülten sunmak için gerçekleştirdiği iletişim anını ve terfi aldığı zamanları anlatan KAPUKAYA, kariyerindeki dönüm noktalarını ve kararlılığının önemini vurguladı. Kendi emeğini koruma ve hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığıyla dikkat çeken KAPUKAYA, kariyer yolculuğunda şans ve kaderin yanı sıra disiplin, motivasyon ve kendine güvenin de hayati önemde olduğunu vurguladı.

Seminerde ayrıca, KAPUKAYA'nın CNN Türk ile yollarını ayırdığı ve sonrasında sosyal medya üzerinden çalışmalarını sürdürme stratejileri hakkında da değerli bilgiler paylaşıldı. Sürekli kendini geliştirmenin, yeniliğe açık olmanın ve kararlılığını korumanın kariyer başarısında önemli etkenler olduğunu vurgulayan KAPUKAYA, katılımcılara araştırma yapma ve bilgi edinme konusunda cesaret verdi.
Seminer, katılımcılar arasında yoğun ilgiyle karşılanırken, kariyerlerinde daha bilinçli ve stratejik adımlar atmak isteyenler için önemli bir fırsat oldu.