Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

05 Nis, 2024

Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Mehmet Balcı Yerleşkesinde, Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi ve Kadıköy Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni hem akademik hem de idari personelin bir araya gelerek bayram sevincini paylaştığı özel bir etkinlik oldu. Tören, üniversite çalışanlarının bir araya gelip birbirlerine tebriklerini iletmelerini sağladı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak, Ramazan ayının manevi atmosferinden aldığımız güçle yeni bir bayram sevincine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dileriz. Bayramın sevgisiyle dolu güzel günleri birlikte kutlamak dileğiyle, nice mutlu bayramlar dileriz.