Fizyoterapistler İçin Güncel Gelişmeler" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

04 Oca, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi Kadıköy Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi'nde Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Kariyer Planlama doğrultusunda 13 Aralık 2023 tarihinde Fizyoterapist Sadık YILDIZ’ın konuşmacı olarak katıldığı "Fizyoterapistler İçin Güncel Gelişmeler" konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Dünyada ve ülkemizde gelişen teknoloji, beslenme alışkanlıklarındaki olumsuz değişiklikler, toplumumuzun giderek daha fazla hareketsiz yaşaması, artan hastalıklar fizyoterapistlik mesleğini daha önemli hale getirmektedir. Alanında güncel ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen, mesleki bilgi, beceri ve yetkinliğe sahip fizyoterapistlere olan ihtiyaç da giderek artmaktadır. Gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerimize bu alandaki bilgiler, deneyimler, projeler ve yenilikler paylaşılmıştır.