Kadınlar Gününde Lezzetli Kurabiyeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Yapıldı

08 Mar, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi’nde 8 Mart 2024 Cuma günü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün araştırma görevlileri ve öğrencileri, Kadınlar Günü'nü anlamlı kılmak adına özel bir etkinlik düzenlediler.

Bu özel günde, her zamankinden biraz daha fazla tebessüm ve sevgi dolu anlar yaşandı. Mutfaklarında bir araya gelerek özenle hazırladıkları kurabiyelerle, Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Her biri özenle şekillendirilmiş, renkli süslemelerle süslenmiş bu lezzetli tatlar, sadece mideleri değil, kalpleri de ısıtıyordu.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve araştırma görevlileri, bu özel günde kadınların önemini ve değerini vurgulamak için lezzetli bir yola başvurmuşlardır. Kurabiyelerin pişirilmesinden çıkan mis gibi kokular, okulun koridorlarını sararken kurabiye ikramı yapılmış ve etkinlik tamamlanmıştır.