Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Melodi Çikolata Üretim Fabrikası Saha Gezisi Gerçekleştirildi

19 Mar, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz, Sektörel Uygulamalar dersi kapsamında gerçekleştirilen "Melodi Çikolata" üretim fabrikası ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz, çikolata yapımının detaylarına dair önemli bilgiler edindi ve sektörel pratiklerin nasıl işlediğini yakından gözlemleme fırsatı buldu.

Fabrika yetkilileri, çikolata üretim sürecindeki her adımı titizlikle anlattı ve uygulamalı olarak gösterdi. Bu sayede öğrencilerimiz, sadece teorik bilgilerle yetinmek yerine, gerçek bir işletmenin iç işleyişini de deneyimleme imkanı buldu. Özellikle çikolata yapımının incelikleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.