Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Mediacast Experience Center'ın Dijital Mecralarda Canlı Yayın Deneyimi Workshop'una Katıldı

19 Mar, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimiz, Mediacast Experience Center tarafından düzenlenen “Dijital Mecralarda Canlı Yayın Deneyimi” workshop etkinliğine katılım sağladılar. Etkinlik süresince televizyon ve dijital içerik çekim ekipmanlarını stüdyo ortamında yakından tanıma şansı buldular. Ayrıca canlı yayın teknikleri konusunda bilgi edinme ve kısa süreli program çekimlerinde pratik yapma imkanı da sağlandı.

Öğrencilerimiz, etkinlik sonrasında elde ettikleri pratik deneyimlerin gelecekteki kariyerlerinde önemli bir avantaj sağlayacağını vurguladılar. Canlı yayın tekniklerini öğrenme ve stüdyo ortamında uygulama fırsatı, öğrencilerimize iş dünyasındaki gerçek çalışma ortamını deneyimleme şansı verdi. Bu da mesleki gelişimlerine büyük katkı sağladı.