Cumhuriyet’in 100. Yılında Havacılık Sektörünün Geleceği ve Kariyer Olanakları Paneli Gerçekleştirildi

02 Oca, 2024

Üniversitemiz Haliç Yerleşkesi’nde Havacılık Yönetimi Bölümü tarafından havacılık sektöründen önemli misafirlerin ağırlandığı “Cumhuriyet’in 100. Yılında Havacılık Sektörünün Geleceği ve Kariyer Olanakları” başlıklı panel gerçekleştirildi. Etkinliğe Genel Havacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Archon Defense Yönetim Kurulu Başkanı Ömer SÜLYAK, Archon Defense Genel Koordinatörü Münevver GENÇGÖNÜL ve Danışman Ahmet Hakan ARSLAN panelist olarak katılım sağladı. Rektör Yardımcısı ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe YİĞİT ŞAKAR ile Uçuş Okulu Müdürü Öğr. Gör. Serap DAŞ günün anısına panelistlere plaket takdimi gerçekleştirdiler.

Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte havacılık sektörünün güncel durumu, sektörün mevcut çalışanlarda ve adaylarda aradığı ve ileride arayacağı yetkinlikler, Türkiye’de ve dünyada sivil havacılık sektörünün durumu ve gelecekte nasıl şekil alabileceği konuları ele alındı. Öğrenciler panelistlere soru sorma fırsatı bularak sektörle ilgili merak ettikleri konulara yanıt buldular.