Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi Programı Saha Gezisi Etkinliği Gerçekleştirildi

03 Kas, 2023

Meslek Yüksekokulumuzun Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Spor Yönetimi Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileriyle Sportial Club'a saha gezisi etkinliği gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Oğulcan USUFLU'nun danışmanlığında düzenlenen etkinlikte sporu 7’den 70’e tüm bireylerin yaşam felsefesi haline getirerek, aslında yaşamın bir parçası olarak sporun sağlıklı bir toplum için ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Öğrenciler, Fitness/PT, Fight Academy, Reformer Pilates, Stüdyo Dersleri, Basketbol, Spa&Masaj gibi olanaklarıyla tam donanımlı bir tesisi keşfetme, yerel işletme sahiplerinin sektörel tecrübeleriyle işletme süreçleri dinleme olanağı yakaladılar. Öğrencilerimiz bu saha gezisi eğitimi sayesinde mesleki gelişimlerine katkıda bulunurken sektördeki yenilikleri de takip etme fırsatı yakaladılar.