Gingerbread House Çalıştayı ve Sergisi

28 Ara, 2023

Üniversitemiz Mehmet Balcı Yerleşkesi'nde 20-21 Aralık tarihlerinde “Gingerbread House Çalıştayı ve Sergisi” düzenlendi. Etkinlik üniversitemiz öğrencilerinin, farklı bölümlerden bir araya gelmesi ile birlikte iş birliği ve takım çalışması yaparak deneyim ve beceri edinmeleri, etkin iletişim teknikleri kazanmaları, yönetim ve organizasyona hakim olup yaratıcıklarını sergilemeleri amacı ile düzenlenmiştir.

Çalıştay, Meslek Yüksekokulumuz, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümünden Öğr. Gör. Sevcan ÖZKAN, Tasarım bölümünden Öğr. Gör. Dila EVLİYAOĞLU YİĞİT ve Öğr. Gör. Yiğit Er YİĞİT’in danışmanlığında altı farklı çalışma grubu oluşturularak başladı. Farklı bölümlerden öğrencilerin bir araya geldiği ekipler hayal gücü ve beyin fırtınasıyla oluşturdukları özgün mimarı yapı yorumlamalarını mutfak sanatıyla harmanlayarak eşsiz tasarımlar oluşturdu. Tasarımlar, etkinliğin ikinci gününde üniversitemizin Mehmet Balcı Yerleşkesi Fuaye Alanında sergiye sunuldu. Muhteşem kurabiye kokuları ve harika görüntüsüyle büyük beğeni toplayan tasarımların yer aldığı “Gingerbread House Sergisi” 31 Aralık 2023 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala gerçekleştirilen bu keyifli etkinliğe katılım sağlayan Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencilerimizden; Aleyna İLKİN, Fevziye MURAT, Elif AYDIN, Sinan YAĞIZ, Sudenur ALKAŞI, Nuray AY, Ayşenur BAYRAM, Aşçılık Programı öğrencilerimizden; Yasin AKSOY, Emirhan ÖZDEMİR, Ayfer GÜL, Işıl BÜLBÜL, İlayda HAZNEDAR, Aynur TURAN, Büşra KOCATEPE, Berat İPEKLİ, Muhammed Mustafa KARDAŞ, Grafik Tasarım Programı öğrencilerimizden; Deniz KOCATÜR, Aslı CİNOĞLU, Dilara GEMİCİ, Sema KAYA, Nazlıcan ŞAHİN, Tuğçe BÜYÜK, İç Mekan Tasarımı öğrencilerimizden; Feyza TOPAL, Ayşe Rabia TUNCER, Ayşegül SÖNMEZ, Asya ELGİN, Zeliha Ecem GÜRBÜZ’e ve danışmanlık veren tüm akademisyenlerimize etkinlikte göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.