Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi Gerçekleştirdi

18 Ara, 2023

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nde verilen Fiziksel Çevre Kontrolü I -Fiziksel Çevre Denetimi dersleri kapsamında, 10 Kasım 2023 tarihinde Öğr. Gör. Onur Koca yürütücülüğünde UNICERA-Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına teknik gezi düzenlendi.

Dünyanın en büyük ikinci seramik, banyo ve mutfak fuarı UNICERA, ziyaretçilerini her yıl 1.200+ uluslararası  markanın yeni tasarımları ve ürünleri ile buluşturmaktadır. Bu yıl fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görüceye çıkmıştır. Öğrencilerimiz yeni sezon ürünleri ve dünya seramik sektörü hakkında bilgiler edinmiştir.