Tebrikler Rumeli

07 Mar, 2024
Tebrikler Rumeli

İstanbul Rumeli Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu (TUSF) 1. Basketbol Ligi'nde oynadığı maçta, rakibi Medipol Üniversitesi'ni mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Heyecan dolu mücadelede İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin kadın basketbol takımı; Tutku Kaya, Sude Güler, Duygu Yüksel, Tülin Bayram, Cansu Akan, Zeyneb Alanur Haksal, Sena Öztemir, Ayşe Naz Muslu ve Sedanur Zeytun’dan oluşan kadrosuyla sahada üstün bir performans sergileyerek Medipol Üniversitesi'ni 58-46’lık skorla yenmeyi başardı. Takımın başarılı oyuncuları, karşılaşmanın her anında gösterdikleri mücadeleci ruh ve takım çalışmasıyla sahadan galibiyetle ayrıldılar.

Bu zafer, İstanbul Rumeli Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın kararlılığı ve azmiyle kazanılmış önemli bir başarıdır. Takımın antrenörü ve oyuncuları, uzun süren çalışmalarının karşılığını almanın gururunu yaşarken, gelecek maçlara daha büyük bir motivasyonla hazırlanıyorlar.