I. Çocuk Gelişiminde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu Gerçekleştirildi

04 Oca, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde 19-20-21 Aralık 2023 tarihlerinde Zoom ve YouTube üzerinden canlı olarak  “I. Çocuk Gelişiminde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu” düzenlenmiştir.

“I. Çocuk Gelişiminde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu” 19 Aralık 2023 tarihinde 1. oturum saat 20:15 başlamıştır. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Ömer ÇETİN, Öğr. Gör. Elif TÜREL ve Öğr. Gör. Güler BÜYÜKYILMAZ’ın açılış konuşmaları ile başlayan sempozyumda ilk olarak konuşmacı; Öğr. Gör. Gamze ÖNEL AKTEPE’nin “Çocuk   Kimdir?” sunumunun ardından Öğr. Gör. Güler BÜYÜKYILMAZ’ın “Çocuklarda Motor Gelişimi” ve konuşmacı Odyolog Eyüp Diyar DOĞAN’ın  “Çocuklarda Dil Gelişimi” sunumları ile gerçekleştirilmiştir.

20 Aralık 2023 tarihinde 2. oturum saat 20:15 başlamıştır. Uzm. Klnk. Psk. Ayşenur ACAR’ın “Duygularım Neler Anlatır?” sunumunun ardından Öğr. Gör. Uzm. Klnk. Psk. İrem YAVUZ’un “Nasıl Sevilmek İstiyorum?” ve konuşmacı Uzm. Klnk. Psk. Anıl ÇABUK’un  “Neden Böyle Davranıyorum?” sunumları ile geçekleştirilmiştir.

21 Aralık 2023 tarihinde 3. oturum saat 20:15 başlamıştır. Sempozyumda ilk olarak konuşmacı; Uzm. Fzt. Rıdvan GÖK'ün “Çocuk ve Egzersiz” sunumunun ardından Öğr. Gör. Yonca YAVUZ AKÇAY'ın “Çocuklarda İlk Yardım” ve konuşmacı Dyt. Özlem GÖKMEN ŞİMŞEK'in “Çocuklarda Beslenme” sunumları ile gerçekleştirilmiştir.