Meslek Yüksekokulu Pastacılık ve Ekmekçilik Programı Saha Gezisi Etkinliği Gerçekleştirildi

07 Kas, 2023

Meslek Yüksekokulumuzun Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı 1. Sınıf öğrencileriyle Taş Değirmenli Fırın'a saha gezisi etkinliği gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Sevcan ÖZKAN'ın danışmanlığında düzenlenen etkinlikte ekmek yapımının incelikleri anlatılırken, öğrenciler taş fırının geleneksel yöntemlerini ve modern yorumlanışını keşfetme, yerel işletme sahiplerinin sektörel tecrübeleriyle işletme süreçleri dinleme olanağı yakaladılar. Öğrencilerimiz bu saha gezisi eğitimi sayesinde mesleki gelişimlerine katkıda bulunurken sektördeki yenilikleri de takip etme fırsatı yakaladılar.