İstanbul Rumeli Üniversitesi Mehmet Balcı Yerleşkesi'nde, Meslek Yüksekokulumuzun Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı ile Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencileri için "Profesyonel Mutfaklarda Bıçak Çeşitleri ve Kullanımı" seminer ve eğitimi düzenlendi. Öğr. Gör. Sevcan ÖZKAN ve Öğr. Gör. Doğukan BAYESEN'in danışmanlığında düzenlenen etkinliğe Pirge Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL eğitmen olarak katıldı. Bu etkinlikte öğrencilerimiz, farklı bıçak çeşitlerinin ustaca kullanım tekniklerini, mutfakta güvenlik pratiğini öğrenme ve aşçılık yeteneklerini bir üst seviyeye taşıma fırsatı yakaladı. İş birliğiyle öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan Fırat ERBİL'e ve Pirge'ye teşekkür ederiz.