Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci Yıl Dönümü Kutlama Programı Düzenlendi

16 Eki, 2023

Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü kutlama programı kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Üniversitemiz Mütevelli Heyet Üyesi Sadun Yavuz ve Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kara’nın yanı sıra idari ve akademik personelimiz katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İstanbul Rumeli Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Burcu Belli'nin  konuşması ile devam etti. Dr. Öğr. Üyesi Burcu Belli konuşmasında, kurtuluş mücadelemizden ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızın öneminden bahsetti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü kutlama programı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.