Yaratıcı Çocuklar Kulübü Çalıştayı Gerçekleştirildi

09 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, Grafik Tasarım Programı'ndan Öğr. Gör. Merve Çevik GÜNGÖR ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişim Bölümü'nden Öğr. Gör. Elif TÜREL’in danışmanlığında "Yaratıcı Çocuklar Kulübü Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Bu çalıştay, toplumsal sorumluluk bilinciyle gelecek nesiller için bir adım atmak ve çocukları sanata teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Picasso’nun eserleri, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak için özel olarak düzenlendi.

Bu etkinlik, daha önce gerçekleştirilen etkinlikler gibi, çocukların sanata ve tasarıma olan ilgilerini artırmak ve onları geleceğe yönelik ilgilerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla düzenlendi.