Öğrencimiz Hasan ERTEM Altın Madalya Kazandı

28 Ara, 2023

16-23 Aralık 2023 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Mustafa Bilir Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası düzenlendi. Türkiye Boks Federasyonu tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 56 ilden 309 sporcu katılım sağladı.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Spor Yönetimi Programı 2. sınıf öğrencimiz Beşiktaş Sporcusu Hasan ERTEM katıldığı yarışmada Türkiye Şampiyonu olmuştur.  TRT Spor Yıldızı kanalında canlı yayınlanan organizasyonda 71 Kg'da ringe çıkan Hasan ERTEM, final maçında rakibini 3-2 mağlup ederek Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya kazanmıştır. Öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.