Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Gerçekleştirildi

05 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün düzenlediği "Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri" büyük ilgi gördü. Seminerde, sektörün önde gelen bıçak markası PİRGE'nin Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından öğrencilere, meslek yaşamları boyunca kullanacakları bıçakların çeşitleri, özellikleri ve işlevleri detaylı bir şekilde anlatıldı. 

Seminer, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri dışında sektöre ilgi duyan diğer ilgili kişiler tarafından da büyük bir ilgiyle takip edildi. Bu durum, sektöre yeni adım atanlar ile deneyimli profesyoneller arasında bilgi alışverişi fırsatı yaratırken, katılımcıların farklı bakış açılarından öğrenme şansı bulmalarını sağladı. Etkinlik, sektördeki çeşitliliği ve iş birliği olanaklarını artırarak katılımcıların mesleki gelişimine katkıda bulundu.

Seminer, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerinin yanı sıra diğer ilgili kişiler tarafından da takip edildi. Eğitimin sonunda, PİRGE tarafından düzenlenen çekilişle 3 öğrenciye profesyonel şef bıçağı hediye edildi.