İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

Meslek Yüksek Okulu Sosyal Sorumluluk Proje Sergisi Gerçekleşti

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, Proje Yönetimi ve Uygulamaları dersi kapsamında 80’e yakın proje sergiledi.

Silivri Sahilinde gerçekleştirilen serginin açılışına Silivri Kaymakamı Ali Partal,  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Rektörümüz Prof. Dr. Salih Aynural, Rektör Yardımcısı ve İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey,  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral ve Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Yiğit Er Yiğit’in önderliğinde, öğrencilerin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri yoğun ilgi gördü.