2023-2024 Dönemi Eğitim Öğretim Yılına Başlamış Öğrenciler İçin Öğrenci E-postası Erişime Açılmıştır

01 Eki, 2023

2023-2024 dönemi eğitim öğretim yılına başlamış öğrenciler için öğrenci e-postası erişime açılmıştır. E-posta adresi [email protected] (Türkçe karakter olmamalı ve küçük harflerle yazılmalıdır.) olup, şifre ise T.C. kimlik numarasıdır. E-posta erişimi gmail.com adresi üzerinden erişilebilir. 2 isminiz varsa, örn. (Ahmet Mehmet CEYHAN) e-posta adresiniz [email protected] olacaktır.

Webmail girişi için tıklayınız

İki isimli kullanıcıların e-posta adresi nedir?
İki isimli kullanıcıları eposta adresi hiçbir kısaltma bulunmayacak şekilde yazılmalıdır. Örnek: “[email protected]".
Birden fazla ad ve soyad içinde bu kural geçerlidir. Örnek: adikinciadüçüncü[email protected]

E-posta adresini Türkçe karakter olarak mı yazmalıyım?
E-posta ön ekinde Türkçe karakter (ı,ü,ö,ğ,ç,ş) ve boşluk olmadan yazılmalıdır.

E-posta adresi büyük harf, küçük harf ve boşluk var mı?
E-posta adresinin ön ekinde bulunan tüm karakterler küçük harfle yazılmalı ve boşluk kullanılmamalıdır. Ad ve soyadın arasında sadece nokta (.) karakteri bulunmalıdır.

E-postamı akıllı telefonum üzerinden nasıl kurarım?
Akıllı cihazlarda e-posta kullanmak için Gmail uygulaması üzerinden kullanılabilir.
Android işletim sistemine sahip cihazlarda Gmail uygulaması için tıklayınız
iOS, İpadOS işletim sistemine sahip cihazlarda Gmail uygulaması için tıklayınız.

E-posta adresimin şifresini unuttum ne yapabilirim?
E-posta şifre işlemleri için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.
Üniversiteye sonradan kaydoldum e-postamı nasıl alabilirim?
Sayfa bulunan “Öğrenci E-posta Talep Formu” doldurup öğrenci işleri daire başkanlığına teslim ettikten sonra en kısa süre içinde forma bildirilmiş e-posta adresine e-posta bilgileri içeren bir aktivasyon maili gelmektedir.