Uluslararası Rumeli Toplum ve Eğitim Kongresi

Değerli Araştırmacılar,

Toplum ve Eğitim bilimleri alanında yapılan çalışmaları tartışmaya ve paylaşıma açmak üzere, bu yıl birincisi düzenlenecek olan International Rumeli Congress on Social and Educational Sciences (Uluslararası Rumeli Toplum ve Eğitim Bilimleri Kongresi) İstanbul Rumeli Üniversitesi (İRÜ) ev sahipliğinde icra edilecektir.
Kongre 10-12 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde düzenlenecektir.

Kongrenin yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Sosyal Bilimlerin tüm alanlarından çalışmalar kongre kapsamında yer alabilecektir. Kongreye İngilizce veya Türkçe, sözlü bildiri ve poster sunumları ile katılım sağlanabilecektir.

Bu bağlamda, Toplum ve Eğitim bilimleri alanındaki son gelişmeler ile ilgili tartışmalara katkı sağlamak, lisansüstü öğrenciler dahil olmak üzere tüm akademisyenlerin motivasyonlarını arttırmak, yapılan güncel araştırmalar hakkında paylaşımda bulunulmasını sağlayacak bir ortam oluşturmak üzere değerli katılımcıları kongremize davet etmekteyiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Prof. Dr. Mustafa KARA                        Prof. Dr. İbrahim Yüksel                   Dr. Nadire Kantarcıoğlu

İRÜ Rektörü-Kongre Onursal Başkanı             Kongre Başkanı                     Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGRE DETAYLARI

Kongremiz yüz yüze ve çevrimiçi ortamda gerçekleşecektir.

10-11 Temmuz 2023 - Kongre Kayıt İşlemleri ve Çevrimiçi Sunum Çalışmaları

12 Temmuz 2023 - Kongrenin Yüz Yüze Açılış Seremonisi, Açılış Paneli

12 Temmuz 2023 - Açılış Paneli Sonrasında TDEABP Projesi Eğitimi (40 Kişilik Kazakistan Heyeti)

12 Temmuz 2023 - Kahve Arası ve Öğle Yemeği Programı