27-29 Nisan 2024 2. Uluslararası Toplum ve Eğitim Bilimleri Kongresi

19 Oca, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Kazakistan Karaganda Buketov Üniversitesi ve Uluslararası Bilimsel Araştırma ve Strateji Geliştirme Derneği iş birliği ile 27-29 Nisan 2024 tarihleri arasında 2. Uluslararası Toplum ve Eğitim Bilimleri Kongresi düzenlenecektir.

27-29 Nisan 2024 tarihleri arasında Haliç Kampüsümüzde gerçekleşecek olan kongremiz, Kazakistan Buketov Üniversitesi akademik kadrosunu ve birçok yerli/yabancı akademisyeni ağırlayacak; en az 12 ülkeden katılım gösteren araştırmacıların bir araya gelmesine vesile olacaktır. Bu kongre, ülkemizdeki akademisyenler ile yabancı akademisyenlerin bir araya gelerek bilgi birikimlerini ve tecrübelerini paylaşmalarını hedeflemektedir.

Nitelikli çalışmaları bir araya getirerek çok uluslu bir katılımla yüz yüze gerçekleştireceğimiz kongremize tüm akademisyenler ve araştırmacılar davetlidir.

Prof. Dr. Mustafa KARA
                                                                                                  Rumeli Üniversitesi Rektör (V)

Kongre Web Sitesi:

Başvuru Mail Adresi:

Kongre Takvimi
Yüz Yüze Kongre   : 27 Nisan 2024, İstanbul Rumeli Üniversitesi, Haliç Kampüsü, İstanbul, Türkiye
Online Kongre Tarihi   : 28 Nisan 2024, Pazar İstanbul saati ile 11.00
Bildiri Özetlerinin Gönderileceği Son Gün   : 15 Nisan 2024