Profesyonel Mutfaklarda Kullanılan Mikro Filizler ve Yenilenebilir Çiçeklerin Kullanımı

08 Ara, 2023

Birden farklı özellikteki birçok bitkisel kaynaklı besin, lezzeti arttırmak, görselliği zenginleştirmek ve yemeğe hoş kokular katmak amacıyla mutfaklarda kullanılmaktadır. Mikro filizler ve yenilebilir çiçekler, dünden bugüne değişen yemek pişirme teknikleri ve sunum şekillerinde en belirgin ürün gruplarıdır.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen “Profesyonel Mutfaklarda Kullanılan Mikro Filizler ve Yenilenebilir Çiçeklerin Kullanımı” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Tarih: 11.12.2023
Saat: 13.00
Yer: Mimi Çiftliği