III. Uluslararası Bebek, Çocuk, Ergen Psikoloji Kongresi (BÇEPK)

17 Eki, 2023

3-4-5 Kasım 2023 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilecek olan III. Uluslararası Bebek, Çocuk, Ergen Psikoloji Kongresi, Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı (ÇAGEV) yürütücülüğünde, İstanbul Rumeli Üniversitesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilecektir.

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek kongremizin ana teması “YIKICILIK” olarak belirlenmiştir.

Kongremizde, psikoterapi yaklaşımlarında yıkıcılığın derinlemesine ele alınması, yıkıcılık davranışları olan çocuk ve ergenlerde önleyici çalışmalar (erken çocukluk ve okul temelli), kendine dönen yıkıcılık, dijital dünyanın etkisi, psikoeğitimsel süreçler ve grup terapilerinin dönüştürücü etkisi gibi alt başlıklarda yıkıcılık hakkında düşünmek, konuşmak ve araştırmaları paylaşmak hedeflenmektedir.

III. Bebek, Çocuk, Ergen Psikoloji Kongremiz 3-4-5 Kasım 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak (Zoom) gerçekleştirilecektir. Kongre dili Türkçe ve İngilizce olup yabancı konuşmacılar için Türkçe çeviri yapılacaktır.

Kongrelerimizin tamamı uluslararası statüdedir. Bu yılki kongremize 6 farklı ülkeden 20’nin üzerinde konuşmacı katılacaktır.

Kongrelerimiz tamamı bilimsel teşvik kriterlerini karşılamaktadır. Yani akademisyenlerin üniversitelerinden yükselme atamalarının yapılabilmesi için doçentlik kriterlerini karşılamaktadır.

En temel dürtülerimizden kaynak alan ve yaşamın pek çok alanında karşımıza çıkan “Yıkıcılık” konusunu düşünmek, anlamak ve dönüştürmek için kongremize katılımlarınızı bekliyoruz.

Başkan:
Doç. Dr. Elif EROL | İstanbul Rumeli Üniversitesi | ÇAGEV Başkanı

Eş Başkan:
Prof. Dr. Burak DOĞANGÜN | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi | ÇAGEV Başkan Yardımcısı

Düzenleme Kurulu:
Elif Erol, Burak Doğangün, Özge Buran Köse, Dilan Diş, Aylin Fornix, Damla Büyük

Konuşmacılar:
Detaylı bilgi: www.bcepk.com