Erasmus+ 2022 Projesi Öğrenci Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı (İngilizce) Başvuruları Hakkında

03 Kas, 2023

Değerli Öğrencilerimiz,

06.11.2023 tarihinde saat 16.00’da İstanbul Rumeli Üniversitesi Haliç Yerleşkesi 208 Numaralı Derslikte gerçekleştirilecek olan Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı katılımcı listesi için TIKLAYINIZ.

Sınav Listening bölümü ile başlayacağı için öğrencilerimizin sınav vaktinde sınıflarında bulunmaları gerekmektedir. Listede adı bulunmayan öğrenciler sınava başvuru yapmadıklarından katılamazlar, katılsalar dahi sınavları geçersiz sayılacaktır. Sınavdan ayrılmadan önce sınav yoklama listelerine imza attığınızdan lütfen emin olunuz.

Söz konusu sınava katılım ve geçerli puan alınması başvuruyu ve hareketliliğe katılımı garantilemez.

Başvuruların değerlendirilmesinde, 03.11.2023 tarihinde web sayfamızda yayınlanan başvuru ilanında yer alan bölümler dikkate alınacaktır. Bu sınavdan alınan (baraj üstünde olan) puanların 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde açılacak yeni ilanda kullanılması mümkündür. Sınav barajını üniversitemiz Yabancı Diller bölümü belirlemektedir. Sınava katılım gösteren herkesin puanı ayrı bir duyuru ile yayınlanacak ancak yalnızca baraj puanı geçen öğrencilere Yabancı Dil Belgesi gönderilecektir.

Sınav Süresi: 1 Saat (70 Soru)

Sınav Bölümleri: Listening, Reading, Language Use