I. Uluslararası Rumeli Çalışmaları Öğrenci Kongresi

24 Eki, 2023

27-28 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Rumeli Üniversitesi Rumeli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (RUÇAM) ve Rumeli Gençlik Kulübü ile  Balkan Gençliği Stratejik İşbirliği Derneği (BALGENÇ) işbirliğinde I. Uluslararası Rumeli Çalışmaları Öğrenci Kongresi tertip edilecektir. Kongre 27 Ekim 2023 Cuma günü Üniversitemiz Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesinde, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü ise çevrimiçi bir şekilde gerçekleşecektir.

Kongrede üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından Türk ve uluslararası öğrenciler “Balkan Tarihi, Türkiye ile Balkan Ülkeleri Arasındaki İlişkiler, Balkanlarda Siyaset, Kültür ve Ekonomi” gibi başlıklarda tebliğlerini sunacaktır.