4. Rumeli Sürdürülebilir Çevre İçin Enerji ve Tasarım Sempozyumu

07 Şub, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde 8-9 Şubat tarihinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi olarak “4. Rumeli Sürdürülebilir Çevre İçin Enerji ve Tasarım Sempozyumu” gerçekleştirilecektir.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bünyesinde yılda bir defa gerçekleştirilen sempozyumun amacı, bilimin rehberliğinde Türkiye’mizin değişen ve gelişen taleplerine öncülük etmektir. Sürdürülebilir çevre ve yaşam için gerekli enerji şekilleri ile yeni özgün yaklaşım veya buluş içeren ve bunların kullanımı ile ilgili kuralları ortaya koyan özgün çalışmalara öncelik verilecektir. Mühendislik alanı ile ilgili tasarımlarda kullanılacak malzemelerin, araçların ve yöntemlerin sıfır karbon yasası ya da mevcut karbondioksit salınımını %20 azaltacak yöntemlerin ve uygulamaların tanıtıldığı özgün bilimsel çalışmalar seçilecektir.

Tarih: 8-9 Şubat 2024

Yer: Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi Kongre Merkezi