HALKA ARZ SÜREÇLERİ, HUKUKİ VE FİNANSAL SONUÇLARI SEMPOZYUMU

22 Şub, 2024

HALKA ARZ SÜREÇLERİ, HUKUKİ VE FİNANSAL SONUÇLARI SEMPOZYUMU

(21 MAYIS 2024, İSTANBUL)

Marmara Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi ve Sermaye Piyasası Lisanslama

Sicil ve Eğitim Kuruluşu AŞ (SPL) tarafından 21 Mayıs 2024 tarihinde “Halka Arz

Süreçleri, Hukuki ve Finansal Sonuçları Sempozyumu” düzenlenecektir.

Sempozyum bütün uygulayıcı, akademisyen ve araştırmacılara açık olup

sempozyuma katılım ücretsizdir. Sempozyumun konusu “Halk Arz Süreçleri, Hukuki ve

Finansal Sonuçları” olacaktır.

Tebliğlerin daha önce başka yerde sunulmamış ya da yayımlanmamış olması gerekmektedir. Tebliğler ve sunumlar Türkçe veya İngilizce dillerinde olabilecektir. Çeviri hizmeti sağlanmayacaktır.

Tebliğ özetlerinin 300-400 kelime aralığında, Türkçe ve İngilizce olarak, yazarların çalıştıkları kurum ve iletişim bilgileri ile [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir. Sempozyum takvimine www.spl.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Tebliğ özetleri sempozyum bilim kurulunun incelemesine tabi tutulacaktır. Tebliğ özetleri elektronik kitap olarak; tam metinler ise Marmara Üniversitesi ve Sermaye Piyasası

Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu AŞ (SPL) tarafından kitap olarak basılacaktır.

SEMPOZYUM TAKVİMİ VE KURALLAR

• Tebliğ özetlerinin 19 Mart 2024 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

• Sempozyum kesinleşmiş programının 2 Nisan 2024 tarihinde duyurulacaktır.

• “Halka Arz Süreçleri, Hukuki ve Finansal Sonuçları Sempozyumu” 21 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecektir.

• Sempozyumda sunulacak tebliğlerin tam metinlerinin 18 Haziran 2024 tarihine kadar

[email protected] adresine iletilmesi gerekmektedir. Süresinde gönderilmeyen metinler yayınlanmayacaktır.

• Özet metinler ekteki formata göre düzenlenmelidir.

Halka Arz Sempozyumu özet metin yazım kuralları için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için iletişim: [email protected]