III. Rumeli Mühendislik Eğitimi Sempozyumu

İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde her eğitim yılında bir defa düzenlenen “RUMELİ MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU” için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Programda ilan edildiği gibi Sempozyum İRÜ Haliç Araştırma ve Uygulama Merkezi Konferans salonunda hibrit yani yüz yüze ve sanal konferans ortamında çevrim içi olarak birlikte gerçekleştirilecektir.

Sempozyumda Yurtdışından  bir (1), Türkiye’den yedi (7) ve Üniversitemizden altı (6) olmak üzere toplam on dört (14) bildiri, yirmi yedi (27) araştırmacı akademisyen tarafından sunulacaktır.

Sempozyum bildirileri, uluslararası katılımlı bir bilimsel toplantı olması sebebiyle Türkçe ve İngilizce olarak Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı ilgili biriminden alınan ISBN numaralı E-Kitap şeklinde ulusal ve uluslararası erişime açılacaktır.

Sempozyumda bildiri sunan araştırmacı akademisyenlerin bildirileri akademik yükseltilme ve atamalarında kullanabilir nitelikte bilimsel süreçten geçtikten sonra kabul edilmiştir.

Tüm ilgilileri yüz yüze veya çevrim içi olarak 3. Rumeli mühendislik Sempozyumu’nda görmekten mutluluk duyacağız.

3. Rumeli Mühendislik Eğitimi Sempozyumu Programı ve Bildiri Sunum Tarih & Saatleri için tıklayınız