1. Uluslararası Rumeli Gıda ve Sağlık Bilimleri Kongresi

Değerli Araştırmacılar,

İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ile Tarım Hayvancılık Gıda Uygulama Teknoloji ve Araştırma Merkezi tarafından Gıda Laboratuvarları ve Denetçileri Derneği (GLADER)’nin katkıları ile 28-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında online platformda “1st International Rumeli Congress on Food and Health Sciences (1. Uluslararası Rumeli Gıda ve Sağlık Bilimleri Kongresi)” düzenlenecektir.

Multidisipliner olarak Apiterapi, Beslenme ve Diyetetik, Gıda Teknolojisi, Gıda Güvenliği, Gıda Bilimi, Hemşirelik, Gerontoloji, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Sağlık Yönetimi ve Veteriner Bilimleri ile ilgili oturumlarda alanında deneyimli davetli konuşmacılar tarafından güncel konular tartışılacak ve sözlü sunumlara yer verilecektir.

Doçentlik kriterlerinin karşılandığı kongremize İngilizce sözlü bildiri ve poster sunumları ile katılım sağlamak üzere değerli bilim insanlarını davet etmekteyiz.

Kongremiz ile ilgili tüm bilgilere https://ircfhs2023.rumeli.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. İletişim için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

 

Prof. Dr. Ömer ÇETİN

    Kongre Başkanı