İstanbul Rumeli Üniversitesi 3. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu

İstanbul Rumeli Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından birincisi 2021 ve ikincisi 2022 yılında düzenlenen “İstanbul Rumeli Üniversitesi Uluslararası Güvenlik Sempozyumu” üçüncüsüyle 29 Mayıs 2023 tarihinde katılımcılarla buluşacaktır. Sempozyumun amacı, alanında uzman akademisyen, araştırmacı ve karar alıcıların bir araya getirilerek uluslararası güvenlik alanındaki kavramsal, teorik, tarihsel ve güncel konulardaki araştırmaların paylaşılacağı ve katılımcılar arası etkileşimin pekiştirileceği bir platform oluşturmaktır.

“İstanbul Rumeli Üniversitesi Uluslararası Güvenlik Sempozyumu” Zoom üzerinden yapılacak olup eş zamanlı olarak YouTube üzerinden de canlı yayınlanacaktır.

Konu: 3. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu

Saat: 29 May 2023 09:00 ÖÖ İstanbul

Zoom Toplantısına Katılın

Toplantı Kimliği: 933 8933 5233

Parola: 059621

Sempozyum neticesinde Uluslararası Güvenliğin güncel ve farklı noktalarına temas edilerek Uluslararası İlişkiler yazınına katkı sunulmaya çalışılacaktır.