İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

Rotary “Yarının Liderlerini Arıyor

Rotary “Yarının Liderlerini Arıyor" …

Silivri Rotary Kulübü ve Silivri Rotaract Kulübü işbirliğinde üniversitemizin amfisinde düzenlenen "Rotary Yarının Liderlerini Arıyor" eğitimine üniversitemiz öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan eğitim Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Danışmanı Hüseyin Mandacı tarafından verildi. Eğitimde öğrenciler, eğitim ve sosyal yaşamında karşılaşacağı durumları, özel olarak hazırlanmış oyunlarla deneyimledi. Öğrenciler lider olmanın önemini algıladı, liderliğe dair ipuçları öğrendi ve içindeki lider potansiyelini keşfetti. Yapılan test ve oynanan oyunlarla kendini daha iyi tanıma fırsatı bulan öğrenciler kendisini değerli kılan özelliklerini daha net görmeye başladı.

Eğitimin sonunda öğrencilerimize Uluslararası Rotary 2420. Bölge Silivri Rotary Kulübü tarafından sertifika verildi.