Alperen ÖZMARASALI
Alperen Özmarasalı, 1999 tarihinde Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Malatya Final Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, üniversite eğitimime 2019-2020 Akademik Yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümüde başlamıştır.
2021- 2022 Akademik Yılı itibari aynı zamanda Mimarlık Bölümü’nde de yan dal öğrenimine başlamıştır. Ayrıca, Mimarlık alanı ile ilgili çeşitli konferanslar ve sertifika programlarına katılımlar gerçekleştirmiştir.
Akademik kariyerinin dışında, iş hayatına Mimarlık alanında faaliyet gösteren firmalarında stajyer öğrenci olarak çalışmaya başlayarak adım atmıştır.
Hedefi, mimari ve iç mimari anlamda programsal, tasarım ve teknik açıdan kendini geliştirmeyi sürdürelebilir kılmaktır.
İrem Yaren ATAMAN
İrem Yaren Ataman, 18.04.2002 tarihinde Muğla’nın Menteşe ilçesinde doğdu. Muğla-Milas Ortaokulu’nda ilk ve orta öğrenimimi tamamladı. Daha sonra Muğla 75.Yıl Fen Lisesi’ni kazandı. 2020 yılında Muğla 75. Yıl Fen Lisesi’nden mezun oldu. 2021 Yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi’ni kazandı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültesi Endüstri Mühendisliği 1.sınıf Öğrencisi ve aynı zamanda İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin Psikoloji, Medya, Münazara ve Mühendislik Kulüplerine üyelikleri bulunmaktadır.
Merve GÜZEL
1998 yılında Gaziantepte doğdu. İlkokul 3. Sınıfa kadar Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Şehit Nafi Kıvanç İlköğretim Okulunda öğrenim gördü. 4. , 5. , 6. , 7. Sınıf öğrenimlerini Azize Abdulkadir Hamamcıoğlu Ortaokulu’nda tamamladı. 8. Sınıf öğrenimini ise Ankara İnönü Ortaokuluna bağlı olarak Hacettepe Hastanesi’nde eğitim alarak tamamlamıştır. Daha sonra 9. , 10. , 11. Sınıf öğrenimlerini ise Şehitkamil Belediyesi Anadolu lisesine bağlı olarak Evde Eğitim altında sürdürmüştür. 12. Sınıfı ise Ünsal Ören Temel Lisesin de bitirerek mezun olmuştur. ‘ 2020 – 2021 Akademik Yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü kazanmış ve halen 2. Sınıf Öğrencisi olarak öğrenimini sürdürmektedir. İstanbul Rumeli Üniversitesinde Dans, Akıllı Beslenme , Hürriyet ve Adalet kulüplerine de üyeliği bulunmaktadır.
Nazlı YANILMAZ
Nazlı Yanılmaz, 1993 tarihinde İstanbul ili Bakırköy ilçesinde doğmuştur. Çocukluk dönemimde Tiyatro ve Sahne Sanatları ile ilgilenmeye başlamış ayrıca ortaokuldan itibaren okul voleybol takımlarında “lisanslı voleybol oyuncusu” olarak yer almıştır. İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nde lise öğrenimimi tamamladıktan sonra, önce sahne sanatlarına yönelerek Tiyatro ve Hafif Batı Müziği eğitimi görmüştür. Şimdi İstanbul Rumeli Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Lisans programı 3.Sınıf öğrencisi olarak öğrenimini sürdürmektedir.
Hedefi, spor alanında iyi bir yönetici ve başarılı bir akademisyen olmaktır.
İnsan Kaynakları Yönetimi ve genel yönetim alanlarında yetkinlik sertifikaları mevcuttur.
Türk İşaret Dili’ne hakim olup, ayrıca temel seviyede piyano ve bateri çalabilmektedir.
Hobileri arasında, yürüyüş yapmak ve bisiklet sürmek yer almaktadır.
Ergojenik yardımcılara meraklı, sağlıklı sporcu besinleri- tarifleri oluşturmaya hevesli olmakta ve ahşap mobilyaları restore etmekten keyif almaktadır.
Öğrenci Rektör Danışmanlığı Seçim Sonuçları ilan edilmiştir. Asil ve Yedek Öğrenci Rektör Danışmanları aşağıdaki gibidir.
Öğrenci Rektör Danışmanlarımız: (Asil)
Aleyna KUVAÇ
Alperen ÖZMARASALI
İrem Yaren ATAMAN
Merve GÜZEL
Nazlı YANILMAZ
TUANA SAVUR
Öğrenci Rektör Danışmanlarımız (Yedek)
Oğuzhan BAYAR
Seda YILMAZ
*Sıralama isim alfabetik sırasına göre düzenlenmiştir.
Danışmanlık konuları: Eğitim öğretim faaliyetleri, Engelsiz yaşam, Sanatsal ve sportif faaliyetler, Diğer Etkinlik ve Projeler, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Bilişim, Mimarlık, Çevre, Kampüs Hayatı, Sosyal medya, Mezunlar, Sosyal bilimler
Sorumluluklar
Rektör Danışmanlığı yapan öğrenciler, ders devam zorunluluğundan muaf olmazlar. Rektör danışmanı seçilen öğrenciler, aylık hazırlanacak kısa raporlarla danışmanlık yaptıkları alanlara ilişkin geri bildirimde bulunacaklardır. Danışman öğrenciler, diğer öğrencileri temsil etme hak ve sorumluluğuna sahip olmayıp Rektöre yönetimle alakalı kişisel görüşlerini aktarırlar. Gerektiğinde öğrenci temsilcileriyle irtibat kurup Rektörlüğe sunmak üzere Üniversitemiz öğrencilerinden görüş talep edebilirler. Üniversite yönetimini ya da idari organlarını hiçbir şekilde ve sıfatla temsil edemez, danışmanlık görevini şahsi çıkarları için kullanamazlar. Öğrencilerle rektörlük arasında iletişim sağlama, öğrenci sorunlarını dile getirme, çözüm arama gibi öğrencilerle ilgili görevleri bulunmaz. Öğrenciler bu hizmetleri karşısında herhangi bir karşılık beklemeyeceklerdir. Danışmanlık şimdilik online toplantılarla veya gerektiğinde yüz yüze yürütülecektir.