Rupam'la Güneşe Doğru

I. Bilişimde Güncel Konular Sempozyumu

Gençlerle El Ele Yürümeye Devam Ediyoruz!

İstanbul Rumeli Üniversitesi 4. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu

7-9 Haziran 2024 1. Uluslararası Dostluk Köprüsü Sosyal Bilimler Kongresi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Başladı.

Etkinlik Takvimi

Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmek üzere planlanmış olan etkinlikler

Rumeli'den Haberler

İş Sağlığı ve Güvenliğinde Yapay Zeka Sempozyumu Gerçekleştirildi

11 May, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi Hibrit Sınıfta Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği ABD tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği haftası" dolayısıyla, “İş Sağlığı ve Güvenliğinde Yapay Zeka” Sempozyumu düzenlendi.

Radyo Programcılığının Dünü, Bugünü ve Geleceği Konulu Panel Gerçekleştirildi

09 May, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Medya Kulübü tarafından Türk Radyo Yayıncılığının 97. Yıldönümünde Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesi'nde Hibrit sınıfta Medya Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar ATMACA DEMİR’in danışmanlığında düzenlenen ve Medya Kulübü başkanı Erencan UYSAL’ın moderatörlüğünde ''Radyo Programcılığının Dünü, Bugünü ve Geleceği'' isimli panel gerçekleştirildi.

2. Uluslararası Rumeli Toplum ve Eğitim Bilimleri Kongresi Gerçekleştirildi

02 May, 2024

Türkiye’den İstanbul Rumeli Üniversitesi, Kazakistan'dan Karaganda Buketov Üniversitesi ve Uluslararası Bilimsel Araştırma ve Strateji Geliştirme Derneği iş birliğiyle düzenlenen “2. Uluslararası Rumeli Toplum ve Eğitim Bilimleri Kongresi”, Üniversitemizin ev sahipliğinde Haliç Yerleşkemiz’de gerçekleştirildi. Kongre, Kazakistan Buketov Üniversitesi'nin akademik kadrosu ve çeşitli yerli/yabancı akademisyenlerin katılımıyla düzenlendi.

Türkiye'de Kadın Girişimciliği Paneli Gerçekleştirildi

25 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Mehmet Balcı Yerleşkesi Akın Akkan Konferans Salonu'nda, kadın girişimciliğinin önemini vurgulamak ve bu alandaki farkındalığı artırmak amacıyla Prof. Dr. Ayşe YİĞİT ŞAKAR moderatörlüğünde "Türkiye'de Kadın Girişimciliği" konulu bir panel düzenlendi.

Rumeli'de Fair-Play Kervanıyla İyiye, Doğruya, Güzele Panel ve Sergi Gerçekleştirildi

22 Nis, 2024

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "İyiye, Doğruya, Güzele" panel ve fotoğraf sergisi etkinliği, 17 Nisan Çarşamba günü Spor Bilimleri Fakültemizde bulunan Saffet Çerçi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Duyurular