Erasmus+ 2023 Projesi Öğrenci Hareketliliği Yabancı Dil Sınavına Girecekler Hakkında Duyuru

03 May, 2024

Değerli Öğrencilerimiz,
Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı 10 Mayıs 2024, Cuma günü saat 14:00’da İstanbul Rumeli Üniversitesi Haliç Yerleşkesi STF 101 ve STMF Stüdyo Sınıf dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin sınav için zamanında sınıflarında bulunmaları gerekmektedir. Katılımcı listesi başvurulara göre sınav yetkilisine iletilmiş olacaktır.
Sınava başvurmak için linkteki Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Katılım Formu 08 Mayıs 2024, Çarşamba günü 23:59’a kadar doldurulmalıdır. Doldurmak için lütfen Linki TIKLAYINIZ.

Sınava başvuru yapmadıkları için katılımcı listesinde adı bulunmayanlar sınava katılamazlar, katılsalar dahi sınavları geçersiz sayılacaktır. Sınavdan ayrılmadan önce sınav yoklama listelerine imza attığınızdan lütfen emin olunuz.

Söz konusu sınava katılım ve geçerli puan alınması başvuruyu ve hareketliliğe katılımı garantilemez.

Sınav barajını üniversitemiz Yabancı Diller Bölümü belirlemektedir. Sınava katılım gösteren herkesin puanı ayrı bir duyuru ile yayınlanacak ancak sadece baraj puanı geçen öğrencilere Yabancı Dil Belgesi gönderilecektir.

Sınav Süresi ve Soru Sayısı: 70 Dakika, 50 Soru

Sınav Bölümleri: Use of English, Vocabulary, Cloze Test, Reading