Rumeli IFTE 2024 Havacılık Eğitim Fuarı’nda Yerini Aldı

07 May, 2024
Rumeli IFTE 2024 Havacılık Eğitim Fuarı’nda Yerini Aldı

İstanbul Rumeli Üniversitesi, Uçuş Okulu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Kulübü ve Havacılık Bölümlerinin iş birliği ile Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2024’e katılım sağladı. Fuar, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirildi ve havacılık sektörüne merak duyan öğrencilerimiz için önemli bir fırsat oldu. Bu etkinlikte, öğrencilerimiz hayalini kurdukları havayolu şirketlerinin temsilcileriyle bir araya gelme ve sektördeki yenilikleri keşfetme imkanı buldular.

Fuarın üç gün süren programı, havacılık alanının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. THY, Pegasus, SHGM gibi önde gelen havayolu şirketleri yanı sıra havacılık kuruluşları, uçuş okulları, üniversiteler ve sektöre ilgi duyan bireyler fuara katıldı. Bu etkinlik, gençleri havacılık sektöründe kariyer yapmaya hazırlamak amacıyla düzenlendi ve katılımcılara sektördeki yenilikleri keşfetme, havacılık profesyonelleriyle tanışma ve kariyerlerine yön verme fırsatı sundu.