Müdürün Mesajı

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizlerin kişisel gelişimlerinizi üniversiteye attığınız ilk adımdan itibaren kariyerinizi planmadan başlayarak, iş hayatına adım attığınızda ise kariyerinizi geliştirme hususlarında aktif olarak destekleyerek Kariyer ve Mezun Takip Merkezi olarak kariyer yolculuğunuzda yanınızdayız !

Kariyer Merkezi olarak hedefimiz öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına ve kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak; sektörler ve meslekleri yakından tanımaları konusunda destek vererek henüz eğitimlerine devam ederken bir kariyer planı oluşturmalarına ve bu doğrultuda eğitimlerini, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve iş deneyimi edinmelerine destek sağlamaktır.

Staj ve İş Desteğimiz, Kariyer Gelişim Eğitimlerimiz, Sektörel Seminerlerimiz, Kariyer Günleri Organizasyonlarımız, Kampüs İçi Mülakatlarımız, Danışmanlık Hizmetlerimiz, Kariyer Koçluğu Programımız ve daha birçok farklı projemizle her zaman öğrencilerimizin yanındayız.

Yaşamda her insan ister istemez değişimin içinde yer alır. Bu değişime ayak uydurmak ve başarılı olmak ancak kişinin kendini sürekli geliştirerek bilgilenmesi ile güçlenir. Kariyer ve kişisel gelişim, bireysel odaklanma gerektirir.

Şimdi ve sonraki tüm yaşamınızda mutlu birer insan olarak başarılı kariyerler yapmanız ümidiyle.

Ayşegül AÇIKGÖZ BAL

Kariyer ve Mezun Takip Merkezi

Müdür V.

Konuşmadan önce iki kez düşünün; çünkü sözleriniz ve etkiniz, bir başkasının zihninde başarı veya başarısızlığın tohumunu ekecektir.” Napoleon Hill