Sistem Bakım Onarım Hizmet Alımı İhale Dokümanında Belirtilen Miktarda

İhale Birimi
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İhalenin Yapılacağı Yer/Başvuru Adresi
Mehmet Balcı Yerleşkesi – Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri / İstanbul
İhale ve Teklif Açma Tarihi
06 Nisan 2020 -17:00
İrtibat bilgisi
Notlar

·        Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli   Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·        Teklif KDV hariç ve  Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·        Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·        İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

İhale Dosya Ekleri