Özel Güvenlik Hizmeti Alımı İhale Dokümanında Belirtilen Miktarda

Özel Güvenlik Hizmeti Alımı
İhale Dokümanında Belirtilen Miktarda

Satın Alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet Balcı Yerleşkesi – Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri / İstanbul
Satın Almanın Yapılacağı Tarih25 Mart 2020  Saat:14:00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar
  • Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.
  • Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.
  • Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.
  • İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.
  • Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İd.ve Mali İşler Daire Bşk. Satın alma Biriminden (Ofis no: 210 ) 500 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.
İhale Dosya EkleriTeklif verecek firmalardan istenilen belgeler