Başvuru Numarası 20200130-10
Başlangıç Tarihi 2020-02-14 00:00:00
Bitiş Tarihi 2020-02-20 00:00:00
Satın Alma Usulu Açık İhale Usulü İle Alım
Satın alınacak Mal/HizmetMalzeme Dahil Yemek Pişirme, Dağıtım ve Sonrası Hizmetleri ile Catering Hizmetleri
Satın Alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet BALCI YERLEŞKESİ
Satın Almanın Yapılacağı Tarih
24 Şubat 2020 – Mehmet Balcı Yerleşkesi – 2. Kat Senato Odası
Saat : 14:00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar

·         Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·         Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·         Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·         Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.

·         İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

·         Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İdari ve Mali İşler Daire Bşk. Satınalma Biriminden (Ofis no: 210 ) 250 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.

İhale Dosya Ekleri