Kreatif Ajans Hizmet Alımı İhale Dokümanında Belirtilen Şartlarda

İhale ve Teklif Açma Tarihi
15 Mayıs 2020  Saat  14:00
İhalenin Yapılacağı Yer/Başvuru Adresi
Mehmet Balcı Yerleşkesi – Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri / İstanbul
İrtibat bilgisi
Notlar

·        Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli   Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·        Teklif KDV hariç ve  Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·        Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·        Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.

·        İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

·        Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İd.ve Mali İşler Daire Bşk. Satın alma Biriminden (Ofis no: 210 ) 500,00 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.

Dosya Ekleri