Başvuru Numarası 20200306-16
Başlangıç Tarihi 2020-03-17 00:00:00
Bitiş Tarihi 2020-03-23 00:00:00
Satın Alma Usulu Açık İhale Usulü İle Alım
Satın alınacak Mal/HizmetFotokopi Makinesi Kiralama ve Kopyalama İşi İhale Dokümanında Belirtilen Miktarda
İhale Birimi
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet Balcı Yerleşkesi – Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri / İstanbul
Satın Almanın Yapılacağı Tarih25 Mart 2020  Saat:10:00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar

·         Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·         Teklif KDV hariç ve  Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·         Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·         Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.

·         İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

·         Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İd.ve Mali İşler Daire Bşk. Satın alma Biriminden (Ofis no: 210 ) 500 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.

İhale Dosya EkleriTeklif verecek firmalardan istenilen belgeler