Başvuru Numarası 20200121-8
Başlangıç Tarihi 2020-02-01 00:00:00
Bitiş Tarihi 2020-02-07 00:00:00
Satın Alma Usulu Açık İhale Usulü İle Alım
Satın alınacak Mal/Hizmet2’nci El Taşıma Araç Alımı-Cinsi:Kamyonet-Kasalı ve Tenteli-Model/yıl:2012 Yakıt Cinsi Dizel
Satın Alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet BALCI YERLEŞKESİ
Satın Almanın Yapılacağı Tarih
10 Şubat 2020 – Mehmet Balcı Yerleşkesi – 2. Kat Senato Odası
Saat : 14.00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar
  • Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.
  • Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.
  • Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.
  • İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.
  • Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İd.ve Mali İşler Daire Bşk. Satınalma Biriminden (Ofis no: 210 ) 250 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir

İhale Dosya Ekleri

Teklif verecek firmalardan istenilen belgeler