2’nci el Taşıma Araç Alımı

Başlangıç Tarihi 2019-12-19 00:00:00
Bitiş Tarihi 2019-12-25 00:00:00
Satın Alma Usulu Açık Teklif İhale Usulü İle Alım
Satın alınacak Mal/Hizmet2’nci el Taşıma Araç Alımı – Cinsi : Kamyonet – Kasalı ve Tenteli  – Model/yıl : 2012  Yakıt Cinsi : Dizel
Satın Alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet Balcı Yerleşkesi - 2. Kat Senato Odası
Satın Almanın Yapılacağı Tarih03.01.2020 - Saat : 10:00
Başvuru Birimiİd. ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar

·         Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·         Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·         Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·         Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.

·         İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

·         Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İd.ve Mali İşler Daire Bşk. Satınalma Biriminden (Ofis no: 210 ) 250 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.