2.el Binek Aracı Satın Alımı

Başvuru Numarası 20200103-7 - Düzeltme İlanıdır.
Başlangıç Tarihi 2020-01-09 00:00:00
Bitiş Tarihi 2020-01-20 00:00:00
Satın Alma Usulu Açık Teklif İhale Usulü İle Alım
Satın alınacak Mal/Hizmet2.el Binek Aracı Satın alımı -  Detayları Teknik şartname ekinde görülecek olan,  1 adet D Segment -  Hatchback tip 7 koltuklu Binek Otomobil Araç Satın Alımı
Satın Alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı Yer

Mehmet Balcı Yerleşkesi 2. Kat Senato Odası

Satın Almanın Yapılacağı Tarih21. Ocak  2020 - Saat : 14:00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar

·         Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu satın alma iptal hakkını kendisinde saklı tutar.

·         Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

·         Üniversite yapılan ihale neticesinde belirlenen ödeme koşulları haricinde herhangi avans ödemesi yapılmamaktadır.

·         Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%3 değerindedir.

·         İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

·         Şartname ekleri  İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İdari ve Mali İşler Daire Bşk. Satınalma Biriminden (Ofis no: 210 ) 500 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.

İhale Dosya Ekleri
İstekliden İstenilen Belgeler