1022 Ada 6 Parsel Üz. Bulunan 2.Kat 8-9 Bağımsız Bölüm İşyeri Vasfındaki Taşınmazın Kiraya Verilmesi

Başvuru Numarası 20200225-13
Başlangıç Tarihi 2020-03-03 00:00:00
Bitiş Tarihi 2020-03-09 00:00:00
Satın Alma Usulu Kapalı Teklif ve Açık Artırma Usulü
Satın alınacak Mal/Hizmet1022 Ada 6 No’ lu Parsel Üzerinde Bulunan 2.Kat 8 ve 9 Bağımsız Bölüm İşyeri Vasfındaki Taşınmazın Kiraya Verilmesi
Satın alan Birimİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Satın Almanın Yapılacağı YerMehmet BALCI YERLEŞKESİ
Satın Almanın Yapılacağı Tarih13 Mart 2020 - Mehmet Balcı Yerleşkesi - 2. Kat Senato Odası Saat= 11.00
Başvuru Birimiİdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı - Satınalma Birimi - [email protected]
Notlar
  • Başvuru aşamasında sürece dahil olmayan firmaların teklif değerlendirme süresi başladıktan sonra gönderecekleri teklifler geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır. İstanbul Rumeli Üniversitesi söz konusu ihale iptal hakkını kendisinde saklı tutar.
  • Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Geçici teminat tutarı, teklif tutarının%6 değerindedir.
  • İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.
  • Şartname ekleri İstanbul Rumeli Üniversitesi  - İdari ve Mali İşler Daire Bşk. Satın alma Biriminden (Ofis no: 210 ) 500 TL karşılığı bedel ile teslim alınabilecektir.
  • Kiralanacak İşyeri Adresi: Nezih  Özmen Mahallesi  Kasım Sokak No:3/1 Güngören/İSTANBUL
İhale Dosya Ekleri

Teklif verecek firmalardan istenilen belgeler