Üniversitemiz Uİ Bölümü Öğr.Üyesi Doç.Dr.Ali DENİZLİ’nin bir bölümünü yazmış olduğu kitap yayınlandı

10 Mar 2020 Salı 18:21

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ali DENİZLİ’nin bir bölümünü yazmış olduğu kitap yayınlandı. Dr. Öğr. Üyesi Alev DURAN tarafından editörlüğü yapılan, “Prof. Dr. Abdulhaluk Çay 35. Yıl Armağan Kitabı” ismini taşıyan kitap İKSAD Publishing House’tan çıkmış olup ISBN’i 978-625-7954-81-5’tir. Pek çok akademisyenin farklı konuları ele aldığı kitapta Doç. Dr. Denizli “Kıbrıs’ta Kanlı  Noel 1963 Yunan ve Rum İkilisince Türk Halkının Yok Edilmeye Çalışılması” başlıklı bölümü yazmıştır. Kitabın pdf formatına ilgili yayın evinin web sitesinden ulaşılabilmektedir.

Yayının devamı için TIKLAYINIZ