Üniversitemiz Psikoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ömer Faruk ŞİMŞEK Uluslararası Üye Olarak Seçilmiştir.

15 Oca 2020 Çarşamba 09:21

Üniversitemiz psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ŞİMŞEK, Avustralya’daki Macquarie Üniversitesi Psikoloji Bölümü doktora öğrencilerinden Andrew Hall tarafından hazırlanan ve kendisinin literatüre kazandırdığı Mutlak Bilgi İhtiyacı (Need for Absolute Truth) kavramı üzerine temellendirilen "Pathognomonic Self-Focus and Akratic Behaviour as Risk Factors for Emotional Distress among Adolescents in Australia" isimli doktora tezinin jürisinde görev almak için uluslararası üye olarak seçilmiştir.

Üniversitemiz psikoloji bölüm başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ŞİMŞEK’in “Language and the Symptoms of Mental Illness Connection via Abstract Representations of the Self and the World” isimli makalesi Social Sciences Citation Index’de Taranan The Journal of Psychology: Interdisciplinary and Applied dergisinde online yayınlanmıştır. Dileyenler https://www.tandfonline.com/eprint/S85BIZH6AV3HQWUY9WHN/full?target=10.1080/00223980.2019.1703098 adresinden makaleye ulaşabilirler.